Fokozott kockázatú az MTK Budapest – Budapest Honvéd mérkőzés, ezért a hatályos jogszabályok szerint a 2013. november 9-én, szombaton 20 órakor megrendezésre kerülő mérkőzésre csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Hidegkuti Nándor Stadionba.

Az MTK Budapest szurkolói csütörtökön és pénteken 16:00 és 19:30 között a Hidegkuti Nándor Stadion pénztárában vásárolhatják meg a jegyeiket, továbbá folyamatosan az interneten, valamint elővételben a TICKET EXPRESS jegyirodáiban.

Kérjük azokat szurkolóinkat, akik bérletet váltottak a szezonra, hogy csütörtökön és pénteken 16:00 és 19:30 között a pénztáraknál váltsák ki jegyeiket, amelyeket térítésmentesen állítunk ki, vagy küldjék el adataikat (név, születési hely, idő) e-mailben a jegy@mtkhungaria.hu email címre.
Az e-mailben kért jegyeket a mérkőzés napján 18:30-tól a Hungária Krt felőli pénztárnál a bérleteseknek megjelölt ablaknál vehetik át.

Interneten, a www.tex.hu oldalon, azon belül a “rendezvények” fülre kattintva a “sport”-ot kiválasztva a “foci” link alatt találják a mérkőzésre a jegyeket 2013. november 5-től. Az internetes jegyvásárlásnál is meg kell adni nevet, születési helyet és időt. (Kérem, figyeljenek a pontos helyesírásra, mert a belépésnél egyeznie kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adatokkal!).
A kiállított jegyet, bankkártyával tudja kifizetni, majd ki kell nyomtatnia, és ezt a kinyomtatott lapot kell magával hoznia a mérkőzésre.

A Stadionba vonalkód olvasó segítségével kerül érvényesítésre a jegy.

A Budapest Honvéd szurkolói 2013. november 8-án, pénteken 16:00 és 19:00 között, illetve 2013. november 9-én, szombaton a mérkőzés napján 10:00 és 14:00 között a Bozsik József Stadion pénztárában, hétköznapokon a folyamatosan a TICKET EXPRESS jegyirodáiban és az interneten vásárolhatják meg belépőiket.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyek megvásárlásához legyenek szívesek magukkal hozni személyi igazolványukat.Azon kiskorú szurkolók, akik még életkorúk alapján nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, azok legyenek kedvesek a diákigazolványukat magukkal hozni a könnyebb jegykiállítás érdekében.

A mérkőzésre mindenki csak érvényes jeggyel léphet be!
A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Kérjük, hogy a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához szíveskedjenek személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.) magukkal hozni.

Kérjük, hogy a jegyértékesítés során ellenőrizzék adataik helyességét.

via MTK @ facebook