A franc se gondolta volna, de a Fradinál ilyen is van. De azt hogy fogják kiszűrni abból a 225-ből, hogy ki a tényleges rászoruló és ki a huligán? Izgatottan várjuk.

Tekintettel a tegnapi napon a rendőrség honlapján megjelent felhívásra a Fradi vezetése az alábbiakról tájékoztatja az érintett szurkolókat.

Ismételten leszögezzük, hogy az FTC-Újpest mérkőzés 85. percében történt rendbontás résztvevőivel semmiféle közösséget nem vállalunk. Velük ellentétben a győztes mérkőzést követő ünneplésben résztvevő szurkolóinknak felajánljuk segítségünket.

Azzal együtt, hogy a meccs után sem lehet a nézőknek a pályára belépni és annak reményében, hogy ezt a szabályt a jövőben mindenki betartja, az FTC jogi segítséget nyújt azon szurkolóinknak, akik az ünneplésben részt vettek és a rendőrség által közzétett képeken magukra ismernek, hiszen cselekedetüket megítélésünk szerint a győzelem miatta öröm motiválta és nem az ártó szándék.

A jelentkezőknek jogsegély szolgálatot és ügyvédi képviseletet biztosítunk az eljárás során, amelynek költségeit a Fradi állja, amennyiben megkeresik az FTC-t a +3670-555-2690-es telefonszámon (napközben 10 és 18 óra között) vagy a jogsegely@fradi.hu címen.

Bízunk abban, hogy az eset tanulságai mindenki számára világossá váltak és ehhez hasonló esemény nem fog előfordulni a pályákon, amennyiben mégis, a Ferencvárosi Torna Clubnak nem kíván a mostani helyzeten túl ily módon segítséget nyújtani.

 

Fradi.hu